Sziasztok! Radó Péter vagyok és mint az utazás, valamint a régi épületek, a múlt emlékeinek rajongójaként hoztam létre ezt az oldalt.

Szerettem volna készíteni egy oldalt, ahol a lehető legtöbb hazai kastélyt, várat, templomot vagy bármilyen más csodás épületet be tudom mutatni. Mostanság egyre többen érdeklődnek a múltból fennmaradt épületek, látnivalók iránt, ez nagyon jól kitűnik a közösségi médiákban is.

Szerencsémre a lakóhelyem környékén (Pápa) is rengeteg helyszín van, amit – bevallom őszintén – nem is ismertem eddig. Talán a kor előrehaladtával is éled fel az emberben a múltból ránk maradt emlékek felfedezése… 🙂

A jövőben igyekszem a lehető legtöbb helyre eljutni, amikről természetesen cikket és sok képet, videót is készítek az oldalra. Tudom, hogy sok időbe telik, de a segítségetekkel folyamatosan bővíteni fogom az oldal anyagát!

Meg kell említenem az Utazáskatalógus nevű oldalt, ahol sok helyszínt mutatok be, hasznos tanácsokat, ötleteket adok és sok útitárs élménybeszámolóit is elolvashatod! Ha szereted az utazást, mindenképp nézz körül az oldalon!

Remélem tetszeni fog a honlap és ha szeretnél segíteni a látnivalók bemutatásában, ezen az oldalon megtalálod ennek a módját!

Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok: Péter