Sziasztok! Radó Péter vagyok és mint az utazás, valamint a régi épületek, a múlt emlékeinek rajongójaként hoztam létre ezt az oldalt.

Szerettem volna készíteni egy oldalt, ahol a lehető legtöbb hazai kastélyt, várat, templomot vagy bármilyen más csodás épületet be tudom mutatni. Mostanság egyre többen érdeklődnek a múltból fennmaradt épületek, látnivalók iránt, ez nagyon jól kitűnik a közösségi médiákban is.

Szerencsémre a lakóhelyem környékén (Pápa) is rengeteg helyszín van, amit – bevallom őszintén – nem is ismertem eddig. Talán a kor előrehaladtával is éled fel az emberben a múltból ránk maradt emlékek felfedezése… 🙂

A jövőben igyekszem a lehető legtöbb helyre eljutni, amikről természetesen cikket és sok képet, videót is készítek az oldalra. Tudom, hogy sok időbe telik, de a segítségetekkel folyamatosan bővíteni fogom az oldal anyagát!

Az utazás iránti szeretet egyrészt a “munkámból” is adódik, az Utazáskatalógus nevű oldalon sok helyszínt mutatok be, hasznos tanácsokat, ötleteket adok és sok útitárs élménybeszámolóit is elolvashatod! Ha szereted az utazást, mindenképp nézz körül az oldalon!

Remélem tetszeni fog a honlap és ha szeretnél segíteni a látnivalók bemutatásában, ezen az oldalon megtalálod ennek a módját!

Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok: Péter

Közösségi médiás elérhetőségeim, ahol sok képet láthatsz a múltból: